Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Logotyp

BEWICO Miljöskåp/Skåp för gårdar KP1-KP6

Bewico miljö/sopskåp för enkel källsortering och hantering av avfall från hushåll, kontor och offentliga inrättningar. Skåpen finns för kärl från 190L upp till 660L. Utvändig beklädnad av impregnerat trä.


Kan fås i flera olika färger för att smälta in i omgivningen. Kan byggas ihop i moduler i önskat antal. Förses vid begäran med skadedjursskydd, stuprör och andra tillbehör.


Miljöskåp

BEWICO Miljöhus/Luckor för miljöhus

Bewico miljöhus för källsortering och insamling av flera olika fraktioner av avfall.Stationen finns f.n. i två storlekar - 4 eller 6 moduler som placeras rygg mot rygg och har valmat plåttak. Utseendet och de tillgängliga material- och färgkombinationerna gör att stationerna smälter mycket väl in i omgivningen. 370 eller 660 liters sopkärl. Är försedda med in- och utfällbara körramper vilket ger en snabb och enkel hantering av kärlen.

 

Miljöhus

BEWICO Papperskorgar

Bewico Papperskorg

 


BEWICO Brandlucka EI60

Brandlucka / Soplucka / inkastlucka i brandklass EI60 (typgodkänd). Kan fås upp till 700x500mm. Klarar även EI90 från ett håll. Helt i rostfritt utförande och designad för att flyta in i alla typer av miljöer.

 

Brandlucka

Kontakt

Bewico AB


Plåtvägen 2
432 78 TVÅÅKER

Tel: 0340-470 40
Översikt